CSS Newbie Example: Show/Hide Content
telefoon

Mobiele webapp beschikbaar.

Ons systeem is ook via onze webapp te gebruiken op je telefoon. Hierdoor kunt u nog sneller gebruik maken van ons uitgebreid programma.

adres

Te gebruiken bij de sportschool in jou buurt.

Het systeem is te gebruiken bij de sportschool in uw buurt. Wij proberen zo veel mogelijk sportscholen te benaderen voor ons systeem.

onderhoud

Het systeem wordt altijd bijgewerkt.

Wij proberen ons systeem zo goed mogelijk up to date te houden zodat het gebruiksgemak blijft zoals wij het voor ogen hebben.

FitnessLessen is een zeer uitgebreid en GRATIS systeem voor zowel sportscholen als hun leden.
Voor de leden: U kunt zich binnen enkele seconden aan- of afmelden voor een groepsles. U kunt verschillende gegevens bijhouden, denk hierbij aan trainingsschema's, overzicht gewicht en vetpercentage, logboek, etc. In FitnessLessen zit een spaarsysteem verwerkt. Elke keer als u zich aanmeldt voor een groepsles, een trainingsschema laat maken of incheckt via de sportschool krijgt u punten. Bij een bepaald aantal punten maakt u kans op een gratis cadeau van FitnessLessen, zoals een maand gratis sporten, proteineshakes en nog veel meer. Lees meer

Ook zijn er elke maand sportieve uitdagingen te vinden op FitnessLessen waarvoor de winnaar een prijs krijgt. Meldt u nu snel gratis aan! Staat uw sportschool er niet bij? Leg ons systeem voor bij uw sportschool en vertel hen dat dit systeem 100% gratis is zonder abonnementen en vele voordelen biedt! Indien uw sportschool zich hierna aanmeldt, ontvangt u een leuk cadeau!

Voor u als sportschool: FitnessLessen is een overzichtelijk, compact systeem wat vele mogelijkheden biedt op het gebied van groepslessen, trainingsschema's, logboeken en meer. Als uw sportschool is aangesloten bij FitnessLessen kunt gemakkelijk informatie en reclame delen over uw sportschool. De voordelen voor u op een rijtje: FitnessLessen is volledig GRATIS voor zowel u als sportschool als voor uw leden, u bent ook niet gebonden aan een abonnement. U kunt zelf gemakkelijk een account voor uw sportschool aanmaken en eventueel verwijderen. Uw leden zien in een overzicht alles wat u als sportschool te bieden heeft.
Groepslessen: - Klanten kunnen zich gemakkelijk aan- en afmelden voor de groepslessen. U kunt een maximum aantal leden per groepsles instellen zodat de sportschool nooit leden naar huis hoeft te sturen. Op deze manier hebt u ook inzichtelijk hoe drukbezocht de lessen zijn. Op het moment dat u -om welke reden dan ook- een groepsles niet door laat gaan, krijgen de aangemelde leden hierover een pushbericht. Contact met uw leden.

Berichten (contact met uw klanten) :
- Via FitnessLessen komt u gemakkelijk in contact met uw leden door algemene of push berichten te sturen

Trainingsschema's
- U kunt via het programma trainingsschema's maken voor uw leden, deze worden dan automatisch bij het betreffende lid in zijn/haar account toegevoegd.

Gewicht
- Op FitnessLessen kunt u gezondheidsmetingen invulen bij uw leden. Zo hebben zij een duidelijk overzicht van bijvoorbeeld hun gewicht, BMI, vetpercentage en kunnen zij zich gerichte doelen stellen.

Overig
- Het programma biedt veel leuke voordelen voor uw leden
- Omdat de klant verschillende items (denk aan progressie in gewichtsverlies, aanpassingen trainingsschema, etc.) van FitnessLessen kan delen via social media, wordt uw sportschool bekender.
- FitnessLessen biedt extra motivatie voor uw leden om te sporten, omdat ze punten kunnen sparen en deze kunnen inruilen voor leuke cadeaus die FitnessLessen betaalt!

Verberg.

Direct aanmelden

Maak kennis met de aangesloten sportscholen

First Class Papendrecht Sportplaza Essen (Belgie) Sportplaza Hendrik-Ido-Ambacht Sportplaza Rucphen Topsportplaza Breda